Biografie: TJ (zanger - tekstschrijver - componist - producer)


TJ MONDPACO werd geboren in het Limburgse Koersel op 7 maart en is beginnen zingen vanaf 5 jaar en heeft al veel podium ervaring. Hij heeft in zijn jeugd deelgenomen aan heel wat zangwedstrijden die hij dan ook meestal won. In zijn eigen regio is hij zeker geen onbekende. Wie hem al aan het werk zag, weet dat het dak eraf gaat omdat hij op het podium een absolute sfeer- en ambiancemaker is. Hij is doordrongen van muziek en schrijft zelf zijn zangteksten. Vanaf 1996 tot en met 1999 heeft hij zelfs besloten om notenleer onder de knie te krijgen. 

Zijn artiestennaam is TJ MONDPACO. TJ "TeeJay" uitgesproken is van zijn naam Timmermans Johnny en Mondpaco is een woord van 't Esperanto en betekent in het Nederlands: "Wereldvrede." Het wordt "mondpatso" uitgesproken.

Het  verhaal begint al heel erg vroeg. TJ MONDPACO begon al op jeudige leeftijd zo'n 5 jaar al op te vallen in de kleuterklas waar hij meerdere keren voor de klas mocht zingen en fluiten. 

Het logo heeft TJ MONDPACO volledig zelf ontworpen:

 

Muziek is TJ MONDPACO zijn eerste grote liefde en deze 2 woorden: muziek en liefde zijn wereldtalen die niet vertaald hoeven te worden.